BREU HISTÒRIA

OFITRES S.A. neix el 1990 en un grup empresarial espanyol fabricant de mobiliari i el 1997 queda integrat a l’empresa GRUPO ALVIC FR MOBILIARIO, S.L. A partir d’aquesta data continua la seva projecció dins el mercat nacional, fins a situar la marca OFITRES a primera línia dels fabricants espanyols de moble d’oficina.

 TECNOLOGIA  I QUALITAT RECONEGUDA

La base del seu desenvolupament en un  període de temps relativament curt, ha consistit en apostar per les tecnologies més punteres que ens ha permès arribar a un nivell de qualitat poc freqüent en el sector de mercat del moble operatiu. El reconeixement oficial de la seva qualitat ha arribat sota el segell de ADIMA que certifica la qualitat de la seva àmplia gamma de productes.

 SERVEI I LOGÍSTICA

A l’actualitat OFITRES està present a tota la geografia espanyola, a través d’una àmplia xarxa de DISTRIBUIDORS que garanteixen el servei més exigent a qualsevol punt de la Península, així com a les Illes Balears i Canàries. Així mateix, la nostra proximitat geogràfica al països europeus ens facilita l’accés als seus mercats amb una logística potent i experimentada.